2020-11-25 964 浏览
一踏入餐厅已经闻到阵阵嘅香水味,味道令人舒适👍🏻 而餐厅嘅座位非常宽敞,每张枱都有一定嘅距离而今次我就试咗佢哋嘅testing menu - the dreamer(680 pp),另外你亦都可以加钱配酒同sake。如果你有对任何食品过敏亦都可以同职员沟通,佢哋都会帮你转其他食材。而佢地嘅头盘有好几款,而其中一款油甘鱼刺身配三文鱼子,加上少少酱汁非常开胃同清新!另外仲有和牛切片同个雪蟹沙律,牛肉嘅口感亦都非常嫩口,而沙律亦好fresh!刺身同寿司方面,感觉就一般,刺身就有少少偏干。而佢地嘅天妇罗就做得好唔错,并唔会炸到好油腻,我个人就非常钟意😌最后甜品都有两款,而雪糕有少少偏甜,而旁边𠮶两旧水果就有点酸!之后有机会都会想试吓佢嘅午餐套餐☺️

Hamachi

Kani  Salad

Chef’s  Selection  of  Shshi  &  Sashimi

刺身寿司方面,感觉就一般,刺身就有少少偏干。

New  Zealand  Dover  sole  tempura

Matcha  lava

之后有机会都会想试吓佢嘅午餐套餐☺️