2018-01-17 220 浏览
見到朋友介紹來食,即管來試一試,地點超方便易搵,一出港鐵站,入到商場搭電梯上2樓就即刻見到,八點鐘來到真係人頭湧湧,好在排隊排左15分鐘左右!位置非常之開陽,我最鍾意他們嘅裝修,同埋員工嘅制服顏色繽紛,一坐低就應覺得好舒服,雖然枱同枱之間緊迫了少少未講食物之前見到這個公雞碗真係好靚,同我之前去食其他餐廳的有點不同,好想帶返屋企,可惜唔得,可見這個餐廳在細緻位裝修用具真係花咗不少心思!但係他們的價錢竟然是平的,平均大約價錢都係60-70左右.Mee. 喇沙,$78,我見到好多人都食,好大碗,好多餸:大蝦蟹柳豆卜魷魚雞蛋魚蛋蜆肉,鋪得滿滿的. 湯底超香椰味,最好食係粒魚蛋好入味!豬頸肉撈檬$82,又係超大碟,底部占了生菜,豬頸肉燒得啱啱好,外面脆脆的,,入邊仍然好多汁粉都好彈牙!非常開胃馬拉盞通菜,這個我覺得超好味,用勁多馬拉盞去炒,通才細嫩,好食過我平時去九龍城泰國菜好多!整體來說,今餐十分滿意,價錢公道食物質量數量食得我好飽好滿足!

粉都好彈牙!非常開胃