2017-07-12 307 浏览
有個朋友話上一次去過呢間銅鑼灣廣場第二期11樓嘅極尚大灜喜日式放題,話嗰度嘅食物質素非常高,刺身非常新鮮又肥美,而且種類非常繁多,所以今日有朋友生日就book咗喺嗰度開生日會七點鐘到嗰度嘅時候座無虛席,好在自己一早book咗位,見到啲客walkin聽到話要等到九點先可以入,所以我奉勸大家如果去嗰度食一定要Book位😏好似好多優惠咁萬晚市放題如果七點半前離座或九點半後入座啊就可以有八五折又話有積分換領禮品都唔好話唔過癮⋯⋯飲品方面真係非常多仲有我最鍾意嘅椰青水要成10幾蚊支,飲幾支已回本一般嘅放題真係好少有椰青水供應仲有韓國🍑味汽酒、韓國啤酒、梅酒、果汁先生嘅楊枝甘露、清熱酷唔係一般的汽水啤酒咁簡單超值刺身方面真係無懈可擊你睇吓下都有咁多款,而且非常之肥美,食咗幾個round 已經回晒本!仲有我最愛嘅海膽手卷細細件唔會太飽煮食仲有瑤柱鮮蟹肉粥,黃金咖喱炒蟹⋯⋯對於蟹迷的我蟹粥非常鮮味粥底軟綿綿,黃金蟹份量有半隻仲有芝麻雞翼外脆內軟,黃金帆立貝、葡式燒鰻魚、吉列炸蠔、榴槤炸彈多到我都數唔到火卓壽司一定要試吓椒鹽左口魚裙邊入口即溶充滿油甘味你睇埋單都係$1000多啲啲飲飽食醉咁開心完全唔記得
又話有積分換領禮品
都唔好話唔過癮⋯⋯