2021-01-03 12650 浏览
我同我的他好耐之前去过元朗店光顾过,觉得食物唔错,今次嚟到荃湾分店,觉得比之前更好👍晚市放题有大量饮品任饮,款款都想饮😍沙律吧有几款醒胃沙律🥗嚟到烧肉食物区,哗!好多款食物🥰每款都想试匀哂,可惜我同我的他都唔算大食🤣熟食都有好多款!我的他好钟意食猪脚,啱哂佢🤣🤣🤣猪脚炆得好腍呀👍呢碟系每枱一碟,每位有2只蚝😍牛排好靓,油花分布好平均,猪腩够肥,啱哂我的他🤣烧蚝食落好新鲜!仲有,好想食多几份靓牛排啊🥩炸物区一样有多款食物选择,我爱炸鸡宝同豆沙小煎堆😋食完呢啲食物已经有啲饱🤣唔可以咁快饱㗎!主菜烧肉都未食!咁多款食材真系目不暇给🤩真系无可能每款都食到🤣但我近来好喜欢食烧鱼柳,今次见到都必攞👍另外我觉得餐厅嘅各款牛排都好好味,推介💪鸡肾都系我同我的他喜欢嘅食物,呢度都有啊😍😍😍其实餐厅仲有火锅材料区,同样有几十款食物,但真系食唔落,而我俩今晚都想主攻烧肉,所以都无食火锅啊😏食完咁多肉,要食返啲生果、甜品清一下☺️餐厅有多款口味嘅雪糕、雪条任君选择😌我拣咗脆脆朱古力雪条🤤完全无拣错!呢款真系好好味😋😋😋除咗有得食,仲有得玩🧸餐厅每人派1个银仔,可以去门口嘅扭蛋机试试身手🤣我同我的他就... ..

晚市放题有大量饮品任饮,款款都想饮😍

沙律吧有几款醒胃沙律🥗

食完咁多肉,要食返啲生果、甜品清一下☺️

除咗有得食,仲有得玩🧸餐厅每人派1个银仔,可以去门口嘅扭蛋机试试身手🤣我同我的他就... ... 开心咁用咗呢2个银仔🤣🤣🤣

咁多好味嘅食物,又有得玩,仲有店员好友善咁同我俩倾吓偈!佢哋好nice啊🥰埋单每位都只系$218,我俩都觉得好抵👍👍
2020-11-30