2020-01-04 314 浏览
最近愛上行山,今日就又荃灣行入元朗,完成了元荃古道之後,由大棠坐巴士出去Yoho,行完咁遠路程,出到嚟已經唔想再四圍搵野食,所以就search下Yoho有咩食,見到食評都唔錯,所以落車就直接搵呢間店。1月1日元旦日,大約18:00黎到就可以直接入座,我地選擇咗二人set ,有豬扒+豬柳。另外用優惠價加了三文魚刺身。有三文魚腩+普通三文魚刺身魚腩當然係最好食啦😋比我想像中大份,有一大塊豬扒+四件已切半的豬柳。炸得非常鬆脆,又唔會有太多炸粉,兩款肉比較下,我鍾意食豬柳多D,可能肉質較林,我覺得好食😋,其實豬扒都唔差,所以呢個set真心推介跟set有麵豉湯,前菜,椰菜絲,珍珠米白飯。椰菜絲及白飯可以無限添加我加左4 round菜🤭🤭🤭但職員依然有良好的服務態度最後仲有西瓜作為呢餐的終結完美

有三文魚腩+普通三文魚刺身
魚腩當然係最好食啦😋

比我想像中大份,有一大塊豬扒+四件已切半的豬柳。

跟set有麵豉湯,前菜,椰菜絲,珍珠米白飯
。椰菜絲及白飯可以無限添加

我加左4 round菜🤭🤭🤭但職員依然有良好的服務態度

最後仲有西瓜作為呢餐的終結