朋友係團購見到咁平,話有印度自助餐喎…我已經唔敢抱太大期望!團購寫餐廳提供晚餐時間由6點至8:30,但我地book 6:30,上到去原來好細間,已經差不多坐滿,裝修好殘舊,位與位之間又迫,地方唔算乾淨,男女洗手間各一間! 而比自助餐嚇左下,原來只係一條好窄既走廊放左大約12盤食物包括湯,而湯只有蘑菇湯,但飲落唔似蘑菇湯,味道怪怪! 食物方面好少,而且唔太好味,睇圖就見到團購中講既與現實既分別,好多食物都被消除了…得相中果幾款不斷重複既食物而且唔好食!好失望!而服務方面唔太好,追左好多次既烤餅(唔知係咪我地遲黎,要客人主動問先有囉,而且追問先有),熱咖啡同可樂先黎!叫前已問可樂係咪罐裝,服務員答係先叫,點知係杯上,不過味道係似怪怪地,有dd唔似飲開既可樂味道! 而全晚唯一得一個餸好味既係烤餅!因為熱得黎好味道,而飲品係熱咖啡,朋友話好香好味道,好似咖啡豆沖既感覺!如果只係想食烤餅同飲熱咖啡就可以一試!最經典係我地見到服務員執檯將客人食完既餐具清走後,張檯布仲係好烏糟多食物碎多汁多垃圾既情況下,把所有垃圾飛哂落地,反轉檯布循環再用!
如果只係想食烤餅同飲熱咖啡就可以一試!

2013-05-26