2023-03-22
🔹銅鑼灣//酒鍋🔹人均約$450🔹▫️椰子雞+沙嗲 $218兩隻都一般😂😂椰子雞湯底幾淡😂雞數量都okge,係本身煮定左,有少少老。沙嗲湯底都唔係好濃味,兩個都唔太推薦😂▪️日本黑牛豬腩肉 $188普普通通,份量都OK多,但係唔好食,老實講唔係好建議叫偏貴😂▫️頂級蒙古涮羊片 $128羊好食過豬🫣食落去新鮮啲,冇咁老嘅感覺,而且冇咁貴,食得羊嘅可以揀羊!▪️芥末安格斯牛柳粒 $108呢個我覺得係最好食,食落去有芥末味牛柳粒炒得啱啱好,而且夠獲氣呢個最推薦👍🏼▫️豬潤 $48 麻麻地,好彩唔算好貴,食落去未係去到好粉,係覺得唔算好食🫡🔹好飽評語唔知係咪因為佢湯底唔好食,所以佢嘅餸全部到一般般😂😂不過本身都預咗係淨係食個景嘢食一般都算🤓但係一入到去,節日都唔係好多人食🤣裝修都非常一般,完全浪費咗個海景😂😂🧠回頭指數:1️⃣🧏🏻♀️打卡港女:7️⃣🌬冷氣溫度:7️⃣🚽廁所評價:7️⃣🧾性價比呢:5️⃣
▫️椰子雞+沙嗲 $218
▪️日本黑牛豬腩肉 $188
▫️頂級蒙古涮羊片 $128
▪️芥末安格斯牛柳粒 $108
▫️豬潤 $48
麻麻地,好彩唔算好貴,食落去未係去到好粉,係覺得唔算好食🫡
🔹好飽評語
🧠回頭指數:1️⃣