餐厅: no.11
资讯:

黎得長洲 當然要慢歩一下 好好感受同享受生活❤️今次黎食呢間No.11 cafe 離碼頭大約10分鐘路程星期六15:00既時間大約等5-10分鐘~有室內同室外既位置 好彩坐外面都唔算太熱 有得遮陰 反而更感受到長洲既獨有氣息。.2個餐既份量都比起想像中多🤣全日早餐有煙肉 香腸 炒蛋 大啡菇 蕃茄 焗豆 牛角包同沙律🥗等等牛油果醬蟹肉焗薯都另外配左煙肉 香腸 炒蛋 焗芝士蕃茄 酸種麵包🥯同沙律非常建議留肚仔黎食😂炒蛋超滑 焗蕃茄都好惹味 大啡菇加左牛油🧈 好juicy!!! 真心係我食過最多汁既大啡菇🤩最令我驚喜既係焗薯望落去係原隻咁 但其實店員已預先將🥔薯仔肉同蟹肉mix勻了 真係好細心~面頭再舖埋🥑牛油果醬同蟹肉添 足料到爆💜呢間真係好值得推薦俾大家~
黎得長洲 當然要慢歩一下 好好感受同享受生活❤️
今次黎食呢間No.11 cafe 離碼頭大約10分鐘路程
星期六15:00既時間大約等5-10分鐘~
2個餐既份量都比起想像中多🤣
非常建議留肚仔黎食😂
面頭再舖埋🥑牛油果醬同蟹肉添 足料到爆💜
呢間真係好值得推薦俾大家~
2021-03-27
下午茶