2022-04-27
🐱位於旺角嘅樓上cafe: 貓貓係主角門口有一個鞋套機 入餐廳前要笠鞋套 方便又衛生 店舖衛生做得好好 無諗過貓cafe係一D異味都無貓貓係完全唔怕人 佢地亦有足夠嘅活動空間 用餐時間足足兩個鐘 食物飲品甜品選擇都幾豐富 價錢亦合理唔貴。❗️最低消費 Lunch:一個set Dinner:$100💓我會非常推薦比 鍾意小動物既您 想獲得療癒時光既您🍝三重芝士肉醬闊條麵 $88超多肉醬及芝士 肉醬酸酸甜甜 肉碎份量唔少 香濃芝士及肉醬味道調校得剛剛好 夠開胃🥩菲力牛扒配黑松露胡椒燒汁$168已預設左牛扒嘅熟度 菲力牛扒好淋 肉質嫩滑 胡椒燒汁味道比較重 但幾啱我口味 好惹味炸薯角大推 外脆內軟🍞雙層朱古力蜜糖吐司配雪糕 $78💰 吐司擦滿朱古力 烘過嘅吐司非常酥脆 雪糕口感特別煙煙韌韌 有D似brownie🍫朱古力沙冰$58朱古力味夠香濃又大杯 唔錯🫶以貓貓cafe來講 食物絕對合格有餘大份且價錢合理 唔單點嘅話 有個超值$298 2人套餐可以選擇平時動物cafe只係提供輕食 但呢間係滿足到想接觸貓貓又想食得好既朋友仔URBAN Cafe (彌敦道) (旺角)📍旺角彌敦道566-568
貓貓係完全唔怕人 佢地亦有足夠嘅活動空間
🍞雙層朱古力蜜糖吐司配雪糕 $78💰
🍫朱古力沙冰$58
朱古力味夠香濃又大杯 唔錯
🫶以貓貓cafe來講 食物絕對合格有餘
URBAN Cafe (彌敦道) (旺角)
📍旺角彌敦道566-568A號僑建大廈2樓
💰人均$150 (晚市最低消費$100)
✅加一