2022-05-02
老實講,之前已經黎過好多次,好多都係夜晚黎飲酒同玩,有一次聖誕黎食,果一次印象都唔算好差,事隔半年,無諗過水準差左咁多,主要係食物質素唔同左食物/價錢:四個人黎食lunch,提早左一個幾月book, 人頭四百蚊未加一,黎一大個platter上晒啲野好似好豐富咁,佢想做到視覺上吸引實質serve d無質素嘅食物,真係好失望。前菜沙律啲菜都已經唔新鮮,我係中環hcode頂樓主菜serve炸雞jolibee都好食過佢,Mac and cheese唔好食唔新鮮,仲有一人兩件waffle好明顯驚死你唔飽,一係就生果拼盤。甜品brownie鹽重手左,雪糕唔甜,連cream都係無落一滴糖的,我心諗係咪唔記得左落糖,就算想做低糖version都唔係咁做,如果唔加sauce,雪糕連brownie連cream擺落口鹹多過甜服務:員工服務態度係好好的,好helpful環境:室內設計就一般,勝在地點好好,樓底好高,景色好好,最正係有個天台Overall: 以前黎唔係咁都算係半個fans,feel到個廚房好hea,希望以後可以改變
服務:員工服務態度係好好的,好helpful