2022-07-06
第一次幫襯校長燒肉日韓料理, 一入門口比出面個吹氣太空人吸引住.入到去見到IRON MAN同米奇老鼠. 覺得呢間餐廳好攪鬼! 食物種類非常多. 有刺身, 打邊爐, 韓燒, 熟食, 甜品,花茶區..…絕對可以滿足哂所有人既胃口.刺身區:有5款選擇, 每次可以選3款各3件. 甜蝦好大隻夠鲜甜.另外仲有其他少量壽司熟食區:有豬紅, 炒麵,雞翼,薯條,春卷以及不同的蔬菜火鍋區: 以蔬菜.菇類,肉丸為主但都好多選擇燒烤區: 肉類非常多選擇. 雞牛豬乜都有. 每款肉類都會以用幾款唔同醬汁來醃出不同口味.例如比較少見嘅麻辣味飲品櫃超大, 除左一般罐裝飲品外,仲有自家製嘅幾款樽裝茶.比較特別有花茶區, 食飽之後可以自己製作一壺獨一無二嘅花茶慢慢享受每張枱都有一個燒烤爐同火鍋位. 個燒烤爐有張隔油紙隔住, 呢個做法幾聰明.一來 無咁容易燒燶.而且傳熱都好快. 我燒午餐肉真係超趣口!!唯有幾點覺得唔太好, 係座位比較逼, 座落有頂腳及通風差.燒完由頭到腳都滿身BBQ味.待應執枱超快, 快到未食完已經趕住收.某D區域地下好跣, 行過幾次差點跣倒呢個價錢來講真係算好多野食, 雖然座得唔太舒服.但整體來講
絕對可以滿足哂所有人既胃口.
刺身區:
有5款選擇, 每次可以選3款各3件. 甜蝦好大隻夠鲜甜.
另外仲有其他少量壽司
熟食區:
有豬紅, 炒麵,雞翼,薯條,春卷以及不同的蔬菜
火鍋區: 以蔬菜.菇類,肉丸為主但都好多選擇
燒烤區: 肉類非常多選擇. 雞牛豬乜都有.
每款肉類都會以用幾款唔同醬汁來醃出不同口味.
例如比較少見嘅麻辣味
飲品櫃超大, 除左一般罐裝飲品外,仲有自家製嘅幾款樽裝茶.
唯有幾點覺得唔太好, 係座位比較逼, 座落有頂腳及通風差.
燒完由頭到腳都滿身BBQ味.
待應執枱超快, 快到未食完已經趕住收.
某D區域地下好跣, 行過幾次差點跣倒
呢個價錢來講真係算好多野食, 雖然座得唔太舒服.
但整體來講都算係CP值高.