星期五入屯門探朋友得知形點1 grand opening,大伙兒就落去行吓,估唔到新開已經好多人。見到有間食川菜,朋友們話好耐未俾個味蕾刺激吓,所以二話不說就衝入去。一坐低店員介紹可以scan qr code用電話落單好方便,其實之前去大陸都有玩過,估唔到香港都有喇我地嗌咗一個水煮牛同雜菌,一黎到朋友們都嘩一聲因為係好大碗架水煮系列味道好野味,初初食唔覺好辣,慢慢食落就開始辣同麻,非常刺激~我地之後有嗌咗d串燒試吓因為見到佢地可以有唔同嘅粉俾客人調味由綠色開始係青椒,芥末,紫天椒同川椒味~試哂咁多種都唔錯,不過如果有啤酒送吓就仲正~可惜佢地酒牌仲攞緊,唔係就prefect池喇

2017-07-21