2019-03-14 86 浏览
朋友前排食过荃湾HeSheEat的一个甜品之后,每次同佢食饭后甜品,佢都会一提再提,叫我必定要去试,而佢口中非常赞赏嘅系一个拿破仑,所以拉埋最钟意食拿破仑嘅阿sir一齐嚟试😁野菌温泉蛋意大利饭 $75🥢🥢🥢🥢意大利饭只得4款选择,但菇系我至爱当然唔系谂啦,饭软硬适中带点口感,酱汁入味非常creamy,仲似有淡淡松露香,温泉蛋令整个饭更香更滑,野菌超多到啖啖都食到,推介😋慢煮BBQ猪肋骨 $108🥢🥢🥢🥢虽然慢煮,但无令肉变松散,肉非常入味但又唔太咸,骨好大条好啖啖肉,做得不错;配菜薯条都非常出色,香脆粗薯有口感;沙律新鲜酸汁开胃,必试👍🏻白桃白茶 $32🥢🥢茶味浓但桃味略淡,甜度又唔够,未免太过健康,桃只得几块薄片,呢杯茶完全满足唔到桃控啰芝士忌廉拿破仑配士多啤梨 $62🥢🥢🥢🥢🥢惊喜惊喜惊喜!真系要连讲三次😆⋯⋯甜品一上枱我哋都O咗咀,点解拿破仑会系咁嘅样嘅?点知食咗一啖就随即爱上,惊叹拿破仑可以做到又薄又脆又好味,再加上细滑嘅忌廉芝士,真系好味到无得顶🤤,跟随嘅野莓雪皅同士多啤梨,都变成陪衬品二人共消费:$277

野菌温泉蛋意大利饭 $75🥢🥢🥢🥢
野菌温泉蛋意大利饭