2021-06-21 30 浏览
<𝐀𝐰𝐚𝐢𝐭等> 呢間cafe個名簡單而吸引 總會令人聯想起等一個人咖啡☕好鐘意店內嘅裝修佈置 木系加上乾花同綠色植物嘅點綴🍀有一種好放鬆嘅感覺 舒舒服服喺度嘆個brunch先☺️◽明太子蟹棒海膽意粉🍝呢個配搭好吸引好無敵 令我驚喜係食落好creamy 每一啖都有明太子嘅香味 海膽亦好fresh◾𝐀𝐰𝐚𝐢𝐭手打牛肉漢堡🍔個包面頭烘到脆脆地 入面軟熟 而手打牛肉大概7成熟 肉質十分軟稔而且一啲都唔油膩 配嘅薯條食得出唔係隨便入貨 薯味好重又唔會好醎◽Hazelnut Latte☕◾Rose Jasmine Tea🫖所有lunch set都會包一杯飲品 加+20仲可以升級特別飲品tim🤗喺繁忙嘅時候 就係需要呢種環境舒服 食物又ok嘅cafe抖啖氣鬆一鬆😌提一提大家除咗店內環境 門外面都係一個打咭位啊📸

◽明太子蟹棒海膽意粉🍝
◾𝐀𝐰𝐚𝐢𝐭手打牛肉漢堡🍔