2023-11-23
去左呢間餐廳幾次了,今次第一次打食評。服務:之前分別帶了不同朋友來慶生,每個第一次的朋友都會讚好,店舖不大,但坐位有距離,坐得舒服,場地亦經常番新,最重要好多打卡位,生日仲有巨形❤️Happy birthday字牌,店主會如細心幫人影相,有時她仲建議大家點擺pose, 好好人,系慶生聚會好地方,服務水準好好,所以都會回頭揀返呢間餐廳。食物點了:🌟燒春雞- 切開發現幾多肉,雞胸肉位置也好嫩,好吃。🌟燒蝦辣汁意粉- 呢個好推介,汁惹味(少辣),蝦也有調味,當日上菜熱辣辣,好味。👍🏻👍🏻👍🏻🌟南瓜湯-跟餐有,好濃,好味。🌟甜品 - 士多啤梨窩夫,menu有兩種揀,我哋揀左疊起呢隻窩夫,覺得打卡靚d, 上面系新鮮士多啤梨,夾心系士多啤梨乾果,覺得幾特別,士多啤梨乾果出面買都唔平,夾埋雪糕球幾好吃。 book枱時電話講左生日,可以留名寫在甜品碟,仲有閃燈,幾靚。🌟飲品- 蝶豆花茶 (可以refill熱水)呢一點好好。 粉紅心形朱古力奶(凍),不會太甜,打卡一流。今次book lunch time 開門時間,因為想襯其他客未來前先在想影的坐位影一次,🌸因為呢度真係每個坐位設計也不同,背後配不同顏色的
服務:
食物點了:
🌟燒春雞- 切開發現幾多肉,雞胸肉位置也好嫩,好吃。
🌟南瓜湯-跟餐有,好濃,好味。
今次book lunch time 開門時間,因為想襯其他客未來前先在想影的坐位影一次,🌸因為呢度真係每個坐位設計也不同,背後配不同顏色的花,😍好靚。當然有客到就不阻住人靜靜打卡。 今次亦幸運見到店主養的兔仔(好似不一定每日在),❤️牠非常乖,好得意好肥,仲唔怕人。如果想摸下,店員會幫手教大家點摸。而且佢好乾淨,一d味都冇,大部分時間自己訓系度比人摸。
另外亦有🌸下午茶set, 之前也食過,好靚。如果想坐指定位置,可打電話問下有冇。好推介大家帶姊妹朋友來👍🏻👍🏻👍🏻
燒蝦意粉 (少辣)濃味,推介
燒春雞
南瓜湯,好濃