2022-12-07 102 浏览
餐廳裝修好靚,環境好好!餐廳除咗火鍋,午市仲有點心。係一個嘆點心嘅好地方。佢嘅茶壺🫖、杯、碗同碟都好靚,有中式風味。我哋叫咗幾個點心。▶️ 三色混醬腸粉三色腸粉有原味、芫荽味及南瓜味~腸粉色彩繽紛,味道特別,而且夠熱。有甜醬、麻醬等等。▶️雪山叉燒包雪山面好似細細食過食嘅墨西哥包咁,皮咁好鬆化,好好味!入邊有豐富嘅叉燒餡料,甜甜地。▶️魚湯金魚餃呢個賣相非常之靚,真係好似幾隻金魚咁。下邊有魚湯幾鮮味。金魚餃精緻,入邊蝦非常爽口。▶️碧綠蟹肉蛋白炸雀巢有蛋白、蟹肉同埋炸麵。賣相整到好似一個鳥巢咁,中間仲有菜。炸麵香脆配蔬菜清清地。餐廳仲有個打卡位,影得好靚!另外食完餐廳仲送明信片俾我哋,寫完可以即時放入餐廳郵箱入邊,寄俾朋友唔使郵費,幾有心思。

▶️ 三色混醬腸粉

▶️雪山叉燒包

▶️魚湯金魚餃

▶️碧綠蟹肉蛋白炸雀巢

餐廳仲有個打卡位,影得好靚!