2023-11-30 7 浏览
Happy Thursday 同朋友黎尖沙咀食韓國餐廳🥰 一出lift 就嘩左出聲,裝修好華麗,有個好可愛既啤啤熊,好多霓虹燈,環境好靚超適合打卡😍 我地食飯既時候見到枱枱既女仔都係度自拍🤣🤣餐廳好大,入面去行一個機舖風格,好特別,處處都係打卡位🥹鐵板芝士泡菜五花肉聽個名已經邪惡到不得了🤤 上到嚟有個爐,店員話煮溶芝士就可以食,果然不負所望!五花肉肥瘦剛好,泡菜整熱之後好香,同五花肉好夾,配上半溶芝士,完美🥹 蕃茄辣海鮮麵好大碗,我覺得可以三個人食🤣 勁多海鮮,推薦比食海鮮既人👍 因為朋友唔食得太辣,我哋同店員問可唔可以小辣,佢哋好Nice咁幫我哋remark 🫶 味道剛剛好蜂蜜檸檬水👍 唔會太甜,係健康嘅味道,食韓國菜辣辣地一定要叫杯凍飲🤣

餐廳好大,入面去行一個機舖風格,好特別,處處都係打卡位🥹

鐵板芝士泡菜五花肉

蕃茄辣海鮮麵