2022-11-19
💛好味指數:4.7/5💛💜回頭指數:4.7/5💜 呢款餐廳係我最愛Cafe之一,田園宮廷風格🍃每次嚟到都覺得好開心😄咁啱見到已經有聖誕佈置,好有氣氛🎄🪅✅焗蒜蒜牛油虎蝦配澳洲牛柳6安士$258虎蝦都幾大隻,蒜香味十足🦐牛柳選咗三成熟,覺得啱啱好,肉味濃咬落去好嫩🥩旁邊仲有好多配菜,有秋葵😍✅士多啤梨爆谷紫薯班戟$78一上菜就聞到班戟好香,紫薯餡好多😍連埋Cream一齊食好正😙仲有士多啤梨和爆谷呢個配搭幾有趣。呢款係期間限定,希望keep住有☺️✅夏日薄荷西瓜冰$48薄荷味為主調,西瓜味唔算好濃,味道清新🍉✅Mocha Latte$38抹茶味好濃郁,好中意呢間嘅抹茶🍵🐻總結一直覺得餐廳好靚,食物質素又幾好😊推薦大家一定要試吓~咁啱有人慶祝生日,氣氛好好👍🏻📍INN - I’m Not Nothing (裕民坊YM²) (觀塘)觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓205號舖
💜回頭指數:4.7/5💜
✅焗蒜蒜牛油虎蝦配澳洲牛柳6安士$258
✅士多啤梨爆谷紫薯班戟$78
✅夏日薄荷西瓜冰$48
薄荷味為主調,西瓜味唔算好濃,味道清新🍉
✅Mocha Latte$38
抹茶味好濃郁,好中意呢間嘅抹茶🍵
🐻總結
觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓205號舖