2021-01-24 148 浏览
呢間牛頭角的分店超多人, 所以聽到朋友講佢嘅官塘分店因新開比較少人, 便約朋友來試一試。本想試咖啡, 但最後叫了花茶同oat shake, oat shake 同milkshake 味道上其實冇咩分別(可能我分唔到🤣), 花茶朋友飲, 就不知味道。 食物方面叫了炸魚薯條, 上枱時炸魚外表一點都不似炸魚, 反而似炸雞條🐔🤣,但吃落炸粉薄,魚肉滑,有魚味冇雪味。 比坊間好多cafe炸魚好吃。埋單2杯飲品加一碟主食連加一,大約二百元(唔記得實數) , 環境食物都中上, 價錢都係一般靚靚咖啡店標價…唔係平, 但尚算市場價格,唯一想講嘅係⋯點解收加一?佢哋order 都要自己描or code, services 都係一般咖啡店。🤷🏻‍♀️總括, 想靜靜地嘆咖啡, 或同朋友、男/女朋友傾下計, 呢個都係好地方。