2021-03-04 142 浏览
因为朋友大力推介,今日趁老公得闲,就同佢未一齐试吓顺便撑吓枱脚! 入到门口就觉得装修好靓,满天星星,加上一串串白色嘅花,份外有情调😍而且全铺都系用木式同深色为主嘅装修,好似置身系韩国咁👍🏻系我劲like既style!❤️半份甜辣炸鸡 $118佢最特别嘅系除咗炸鸡外,仲堆满薯条!入面有三种薯仔,粗薯条、薯角同薯格,而三款「薯条」都沾有芝士粉,食落份外香口!而炸鸡上既甜酱上再沾满花生粒,增加炸鸡嘅口感,香脆可口得黎又唔油腻!👍🏻 而酱汁有甜辣酱,酸辣蒜香酱,蜜糖酱,个人认为唔洗点酱都好好食😋我哋再加钱加左三条芝士条(+28),比起炸鸡,芝士条就一般,不过入边劲多芝士,钟意芝士嘅朋友就唔好错过啦😉猪脚 normal size $238见佢够特别,唔系间间韩国餐厅都有得食,就谂住叫你试吓,点知一嚟到见到超大碟,o 左咀!真系大碟到唔似normal size😂😉佢分开咗一边系近猪皮嘅部份,一边系净肉嘅部份。跟猪皮部份口感烟韧弹牙,连住一层口口嘅肥膏,劲正!😋而肉嘅部份松软香口又入味,再加上劲新鲜嘅生菜,同韩式辣酱,包埋一齐食简直一流!☺️☺️不过略嫌唔够生蒜片,如果多啲就完美!最特别嘅系有买够猪骨俾你

半份甜辣炸鸡 $118

猪脚 normal size $238
见佢够特别,唔系间间韩国餐厅都有得食,就谂住叫你试吓,点知一嚟到见到超大碟,o 左咀!真系大碟到唔似normal size😂😉佢分开咗一边系近猪皮嘅部份,一边系净肉嘅部份。跟猪皮部份口感烟韧弹牙,连住一层口口嘅肥膏,劲正!😋而肉嘅部份松软香口又入味,再加上劲新鲜嘅生菜,同韩式辣酱,包埋一齐食简直一流!☺️☺️不过略嫌唔够生蒜片,如果多啲就完美!最特别嘅系有买够猪骨俾你慢慢咬,钟意食骨嘅朋友就啱晒啦😍😍

Strawberry smoothie $45
一饮落去劲creamy! 劲多yogurt同好香士多啤梨味!❤️❤️不过要快啲饮,因为啲冰融左就冇咁好味😁
Strawberry  smoothie
2021-03-04