2023-05-09
一入到大門口有隻巨大熊啤啤可以用來打卡拍照,轉彎仲有個寶寶樂園可以供小朋友去放電,大人可以放底小朋友一個享受下,餐廳座位非常闊落,好大好多位,仲有卡位。餐廳既湯底可以有幾款選擇,有單點,雙拼同埋4格,可以隨意搭配。餐廳有唔同款式既湯底,我揀左雙拼,有膠原蛋白養顏美容鍋同清涼解熱雪耳鮮椰子鍋,膠原蛋白又可以美顏,椰子鍋仲可以當椰子湯咁飲添,佢仲係新鮮椰子肉!揀完先上一架刺身船比你刺身船有唔少款式既刺身,有三文魚,八爪魚,帶子,北寄貝同甜蝦,件件又新鮮又大件餐廳既蔬菜籃好有特色,用心設計配料區有多種配料可以隨意搭配,有唔同既醬汁可以供唔同既客人口味配搭餐廳十分人性化,想加湯唔需要叫侍應,湯底會一樽一樽準備好放係你旁邊,方便大家自己加湯底餐廳有好多唔同既火鍋配料,美國PRIME牛下肩胛,牛舌,墨魚滑,韭菜餃,響鈴,腐皮卷,沙白,蝦,扇貝,豆腐,豆卜,鵪鶉蛋,午餐肉,芝士腸,生菜,皇帝菜等。特別推介沙白,又鮮又甜,最重要食落口冇沙,我地食左好多,就黎變卜卜蜆煲飲品區又有唔同飲品,汽水,韓國果汁,自家製花茶等。總結湯底同環境都幾正,配料質素都唔錯
揀完先上一架刺身船比你
餐廳既蔬菜籃好有特色,用心設計
飲品區又有唔同飲品,汽水,韓國果汁,自家製花茶等。
總結
湯底同環境都幾正,配料質素都唔錯