餐厅: The Lounge (香港JW萬豪酒店)
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
【香港JW萬豪•The Lounge】————————————————————————#港女HighTea記 其實間唔中做吓港女都幾好👗☕️𝒥.𝒲. ℳ𝒶𝓇𝓇𝒾𝑜𝓉𝓉 ℋ𝑜𝓉𝑒𝓁送咗張coupon J先生早一個月book位 #識揀窗口位值得加分💯😘落地大玻璃 影相打卡一流無論係住定食 我真心欣賞𝒥.𝒲. ℳ𝒶𝓇𝓇𝒾𝑜𝓉𝓉服務❤️一坐底staff就俾咗杯桂花冰茶解渴 清香桂花味 嘆住杯茶等個tea set出嚟英式地道鹼甜美食三層港女tea set由上層開始介紹🥗虎蝦春卷配酸甜汁(外皮脆卜卜 蝦肉較軟身)🥗鮑魚撻(煙韌鮮甜)🥗鴨肝醬多士配蜜瓜🍛芒果龍蝦沙律配魚子醬🍛日本桃太朗番茄配話梅汁(有驚喜 配搭好好)🍛西班牙黑毛豬火腿配鮮無花果芝士麥包🍰玫瑰士多啤梨荔枝朱古力蛋糕🍰雲呢拿白朱古力慕絲及柚子忌廉配香檳梨榛子脆餅🍰黑朱古力慕絲及香莓紅絲絨海綿蛋糕配棉花糖🍰香草杏桃芝士蛋糕🍰紅寶石朱古力雲呢拿芝士忌廉配藍莓朱古力脆撻🍰迷你綠茶紅豆牛角包🍪原味/提子粒鬆餅係我最愛😍自從去完英國🇬🇧愛上了𝓈𝒸𝑜𝓃𝑒口感鬆化 香濃牛油味好緊要 配上果醬/𝒸𝓁𝑜𝓉𝓉𝑒𝒹 𝒸𝓇𝑒𝒶𝓂外面硬 入面少少濕潤 食落唔會太乾身
【香港JW萬豪•The Lounge】

一坐底staff就俾咗杯桂花冰茶解渴
清香桂花味 嘆住杯茶等個tea set出嚟

英式地道鹼甜美食
三層港女tea set由上層開始介紹
🥗虎蝦春卷配酸甜汁(外皮脆卜卜 蝦肉較軟身)
🥗鮑魚撻(煙韌鮮甜)
🥗鴨肝醬多士配蜜瓜

🍛芒果龍蝦沙律配魚子醬
🍛日本桃太朗番茄配話梅汁(有驚喜 配搭好好)
🍛西班牙黑毛豬火腿配鮮無花果芝士麥包

係我最愛😍自從去完英國🇬🇧愛上了𝓈𝒸𝑜𝓃𝑒
外面硬 入面少少濕潤 食落唔會太乾身

整體滿分💯high tea算係好食 樣樣都ok
環境舒適又靚 服務讚不絕口
只係甜品本人T小姐覺得冇乜特別 (對甜品要求太高🙊)
比較鍾意配搭簡單嘅甜品

服務質素:😊😊😊😊😊
食物味道:👅👅👅👅👅
性價比: 💰💰💰 💰 HKD538/2位

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🏠 The Lounge (香港JW萬豪酒店)
📮 金鐘金鐘道88號太古廣場香港JW萬豪酒店大堂
2021-03-30