2022-10-27 16 浏览
1️⃣口水雞2️⃣青椒皮蛋3️⃣韭菜唔夠喉呀唔夠喉呀!本身晏晝食完夜晚諗住食第二間,如果夜晚又走番落去呢間餐廳食🤭到底係咩餐廳咁吸引搞到我一日食兩次❓一個禮拜食咗五日❓⚠️就係呢一間位於佐敦嘅雲貴川‼️呢度嘅皮蛋,真係勁好味🤤佢嘅賣相已經好吸引嘅青椒炒皮蛋出乎意料非常好吃! 連我呢一個完全唔識青椒嘅人都食到唔停口!佢個皮蛋同青椒真係好夾!食口水雞,真係會流晒口水!我自己認為口水雞嘅味道層次比較豐富,感覺上好似好多人食完都返尋味!我同我男朋友身邊有勁多朋友都好鍾意食口水雞😍我最鍾意呢度嘅口水雞就係唔會太過油膩👍🏻炒韭菜喺一定要叫!食完之後頰齒留香成口都係嗰陣味㗎!鍾意食韭菜嘅朋友一定要叫😚
1️⃣口水雞
2️⃣青椒皮蛋