2023-01-29
聽朋友講過呢間餐廳雖然唔起眼,但質素同環境都好好🍴值得一提同被人發現,於是就一於跟埋朋友上去試試👨🏻🍳。一入到去餐廳俾我一種神秘既感覺,而藍tone既燈光加埋枱面既燭台更顯情調🪔even係同朋友黎都好適合👭🏻。🐒香辣欖油蜆肉意大利麵💰$168呢款意粉特別之處係店員會係你面前將白酒加熱再淋上去🍝令成碟意粉都充斥住白酒既香氣🍶而蜆肉份量當然都唔少。🐒茴香燒春雞💰$288因為係即叫即整,所以呢款春雞就會需時耐啲但都好值得🐥因為見到佢都好Juicy💦焗得岩岩好,而底下既菜同薯角都沾到雞汁精華🤤十分香口。🐒梨撻💰$68見到呢款甜品特別得黎價錢又好合理,對於我哋嚟講可以話係必試🤣十分欣賞佢個撻皮,而filling黎講都好夠濕潤🧁外脆內軟有驚喜👍🏼。原來餐廳有另一個promotion係逢星期一至四夜晚可以嗌90分鐘青口任食同指定生啤/汽水任飲,有4款味道揀👉🏻蒜蓉白酒汁👉🏻意式蕃茄👉🏻紅咖哩👉🏻刁草忌廉汁 $368全包免加一,仲可以另加$20任食炸薯條🍟如果一大班人黎食都幾過癮🤤
🐒香辣欖油蜆肉意大利麵💰$168
🐒茴香燒春雞💰$288