2021-04-28
阿爺八仙鍋❤️🍺黎旺角搵食唔多唔少都會去過登打士廣場,超多餐廳cafe, 今次我係去🥘打邊爐+🐔食雞煲喔,聽佢個名就知幾有霸氣啦哈~有睇開我既post 就知我有幾中意食d可以⚠️任fill雞既雞煲,又幫大家搵到一間了‼️除左雞煲佢地有超生猛海鮮,同時令新鮮刺身拼盤,性價比超超超高,仲要係⏰2.5小時無限任食海鮮火鍋配料,起動前仲有一人一碗阿爺燉湯添‼️💡設有加一服務費⏰2.5小時用餐時間1️⃣ 時令刺身拼盤“刺身新鮮 每件都切得超薄好通透 同埋佢地wasabi 都好正哈"2️⃣ 無限追加惹味花膠年糕雞煲🌶辣度:中辣"超級惹味雞煲 雞件好夠厚肉 食落係啖啖肉幸福的感覺 仲有女仔超中意養顏既花膠添 都係厚肉嫁"3️⃣ 超級海鮮盒 x 阿爺是日湯底 x 活海鮮無限放題湯底:冬瓜魚翅湯底"超新鮮食材 但超級海鮮盒既海鮮唔可以追加喔 龍蝦超大隻 再配埋湯底超多的冬瓜魚翅 齋食湯味道已經贏哂""另外可以向左滑動至最左的餐牌看 圖中的食材(有海鮮)都係可以追加 蟹件到枱都仲識微微地郁 可見有幾新鮮"‼️Like+Share 社交平台, 仲可以送廚師推介小食一款,今次我黎係送大大隻蠔🦪‼️醬料方面中意食辣有一個一定要試,有l
💡設有加一服務費
⏰2.5小時用餐時間
1️⃣ 時令刺身拼盤
2️⃣ 無限追加惹味花膠年糕雞煲
🌶辣度:中辣
3️⃣ 超級海鮮盒 x 阿爺是日湯底 x 活海鮮無限放題
湯底:冬瓜魚翅湯底
‼️Like+Share 社交平台
‼️醬料方面中意食辣有一個一定要試,有label寫住"小心勁辣"~佢既辣係超級正,應承我要試啊⚠️