2017-06-25
辛辣豚骨魚介沾麵 $93 (300g)霸嗎's 細妹, 主打沾麵. 湯底唔算太辣, 都幾香. 叉燒肥瘦均勻, 外圈肥肉燒得焦香.可惜只有湯上層油熱到冒煙, 個湯完全唔夠熱. 即使選"溫麵", 湯都好快凍哂其實我愛食沾麵, 最主要係因為佢麵較拉麵粗身同煙韌有口感. 但令人失望係呢度麵texture 完全做唔到個種口感, 同周月/三田有幾大段距離.羽根餃子 $35好麻麻, 煎得唔夠香脆, 餡唔香無特別. 感覺係超市冰鮮餃既味道...Overall 沾麵同餃子都普通, 個人覺得試一次夠🙈Ps 沾麵一樣價錢可選200/300/400g300g 比想像中細碗, 之後加麵要另收錢😂 如果真係想去而又肚餓既話, 建議選 400gpps 見到有人話呢間服務好, 我又唔點feel 到. 落order 後生仔3個沾麵都可以甩單, 落漏左1個麵. 以為係太full, 等左十幾分鐘問番先知漏單. 然後, sorry 都無一句😅下雨天放左傘係雨傘架, 係cashier隔離,埋單走人唔記得攞走. 我諗真係好既service 應該會fdly remind 一句. 不過呢個都係extra bonus point. 最
霸嗎's 細妹, 主打沾麵.
羽根餃子 $35
Overall 沾麵同餃子都普通, 個人覺得試一次夠🙈
Ps 沾麵一樣價錢可選200/300/400g
最大問題應該都係3碗麵都可以入錯單😂 所以呢度服務扣番一分