2023-11-01 313 浏览
Let's go camping 🏕️ 一入门口就见到好可爱嘅万圣节装饰,🎃👻等紧你哋,呢间店好热闹好多人光顾,想静静地所以就上咗楼上坐。楼上只有两台,仲有好靓嘅camp site 布置,仲有结他仔喺旁边,真系好适合打卡。📸☕️☕️Iced Long blackFruity or Nutty ☕️ ?可以拣。我最爱fruity 豆,呢只果香几重,有少少巨峰提子味,味道都balance,几岩我饮。🍝🍝食物款式都多元化,有有意粉/ 轻食/甜品~咖啡店嚟讲算多选择!🍬青提芝士挞配泰式奶茶意式雪糕🍦🍨雪糕真系似平时泰式奶茶味,偏甜但茶味都浓郁,好yummy。个批系属于朱古力批,朱古力🍫批都整得够厚,微脆,配合入面嘅cream同埋上面嘅香印提子,香印提子清甜,整体都match!推荐指数:⭐️⭐️⭐️⭐️👃🏻闻到厨房好香,下次想试吓咸食。-
Let's go camping 🏕️

☕️☕️Iced Long black
Fruity or Nutty ☕️ ?可以拣。

🍬青提芝士挞配泰式奶茶意式雪糕🍦

推荐指数:⭐️⭐️⭐️⭐️
👃🏻闻到厨房好香,下次想试吓咸食。