露營我就未試過,今次同朋友來一次「,室內露營」🏕️餐廳空間極大,分左好幾個區域,再放左好幾個帳篷嘅擺設比大家打卡。仲有個tatami area,加埋乾花,成個chill嘅感覺岀曬來。香煎三文魚扒🐠 配 焗芝士忌廉千層薯🥔$178三文魚扒超大塊,但記得慢慢食,因為都頗多骨,會食得比較clumsy😅個千層薯都唔錯,幾creamy😗洋蔥安格斯牛肉有機生菜卷🥬$98好豐富好fresh好juicy~幾塊大生菜包住都算嫩嘅牛肉片,蛋,蕃茄同青瓜。Keto人士都食得~🥒🍅🥚🥓抹茶Tiramisu🍰$50可能配合翻露營嘅主題,所以呢個係即叫即整架,我覺得幾特別😂因為即叫即整,所以口感上層次感更分明,芝士嘅部份軟滑唔heavy,而且係抹茶味😍抹茶特飲$50🍵焙茶特飲$50🍵其實真身係matcha latte/hojicha latte加抹茶/焙茶啫喱,嗌來打卡就岩晒啦😏

香煎三文魚扒🐠 配 焗芝士忌廉千層薯🥔$178

洋蔥安格斯牛肉有機生菜卷🥬$98