2006-11-23 8 浏览
去APM開飯最難忍受的就是等位幾乎去到邊都要等難得意粉屋唔使等而且重有個中銀信用咭優惠套餐就決定去試一試自問係一個比較懶的人真不想花時間在點菜上於是就ORDER個意國風味套餐如下意國風味套餐鮮露筍薯茸湯(料少而比較杰) 南方炸雞翼(味道OK 但無雞味同埋炸得唔係好熟部分雞翼食落重見血) 焗蝦、蟹、蘑菇芝士意大利粉(成個餐最滿意的芝士的份量剛剛好)意式海鮮炒飯(ORDER完先後悔個意粉已經係海鮮點解重ORDER呢個味道OK而且料重多過意粉個碟不過兩碟的份量都好大所以食到一半都知食唔哂)即磨咖啡/茶(每人加左$11改左要杯凍朱古力同士多啤梨奶昔) 優惠價HK$188 (原價:HK$344) 最後埋單連加一HK$231兩位服務都OK 都係個句落單添水上菜埋單都好有效率唯一覺得怪怪就係飲完個湯食完個雞翼要等一段時間先上個意粉同飯不過呢度的食物味道不算太好而且菜式變化不大要係咁大型的商場與其他同行競爭的話要係呢方面加位努力
去APM開飯最難忍受的就是等位
幾乎去到邊都要等
難得意粉屋唔使等而且重有個中銀信用咭優惠套餐
就決定去試一試

意國風味套餐

鮮露筍薯茸湯(料少而比較杰)

優惠價HK$188 (原價:HK$344)
最後埋單連加一HK$231兩位

服務都OK 都係個句落單添水上菜埋單都好有效率