2021-12-01 203 浏览
完全冇服務可言,幾百蚊一個人,服務仲差過M記。我哋係平日晏晝2點到,唔係太多人,本來以為可以開開心心食餐飯,點知坐低之後連餐牌都唔齊,工作人員冇人理,搞到要自己行去門口影低餐牌返嚟睇。想點單又冇人,要自己行入餐廳,好離譜!d staff無心机做,個個唔憂做咁款,態度仲串到爆。埋單果陣,由於零服務,我拒絕支付服務費,被職員威脅要打999我笑咗,叫咗佢打,但係佢冇打到,幾好奇佢可以點同警察講:『我哋唔提供服務,但堅持要求d客俾服務費』?!平心而論,食物味道OK,酒水也調的不錯,不過畢竟這個價錢,不會覺得抵食。今次好彩有的坐出邊,景靚,但唔會黎第二次!如果想睇靚景,自己帶支酒黎,坐係海旁草坪仲舒服
完全冇服務可言,幾百蚊一個人,服務仲差過M記

2021-11-30