2020-03-05 855 浏览
平时同朋友去聚会,任饮任食既日韩放题就试得多,今日朋友介绍我去试一间好特别既串烧放题<串Grill>,除左可以任饮任食之外,仲要系衹需要将串烧放在烤肉机上,就会自动烧烤,真系啱晒我地呢d爱烧烤,又爱食串烧既懒人。餐厅非常干净卫生,一入到去,就会提供消毒洁手液比我地清洁双手。之后会预先安排一部分串烧比我地试一下,亦细心地教我地点样放串烧上自动烤炉上烧。自动烧烤炉非常容易用,衹需要将串烧放上去,佢就会自动自己烧。我地放晒d串烧上烤炉到,同朋友倾下计,然后加上自己喜爱既调味酱汁,话甘快,几分钟就食得啦!!~食完第一转,就再加单order第二转,餐厅效率好快,落完单吾洗等好耐,d串烧就好快送到!!一来就5层高,好惊喜呀!!每次都可以一次过烧好多串,而且烤炉好够热,所以都烧得好快,啱晒大胃王食肉兽!!将串烧烧到七成熟左右,就可以涂上餐厅既自家制蜜糖烧汁。由于串烧本身没有太多调味,我地可以按自己既喜好来加上调味料,出来效果亦吾会太咸,非常好食。烧完仲可以放系炉架上暖住d串烧,keep住个温度。食物种类有好多选择: 美国猪肉眼, 荷兰猪五花腩,芝士肠,辣肉肠,多春鱼,多款肉丸等。所有

烧完仲可以放系炉架上暖住d串烧,keep住个温度。

食物种类有好多选择: 美国猪肉眼, 荷兰猪五花腩,芝士肠,辣肉肠,多春鱼,多款肉丸等。所有食物水准都吾错,肉类新鲜,肉质吾韧,而猪五花腩肥瘦均匀,烧得香口惹味。

M6和牛牛柳粒烧完好juicy同充满牛味,亦吾鞋口,入口啖啖肉。烧蕃茄同烧菠萝都鲜甜多汁。鲭鱼肉质实在,好香口。烧棉花糖好棉好甜。

调味酱汁有鱼露,沙嗲酱,韩式莉汁,仲有不同既香料调味粉可以选择。我就最爱沙嗲酱同韩式莉汁,同烧肉味好夹,惹味得来又甜甜地,非常好味。

最后仲有雪糕送呀!~

自助饮品柜亦有好多选择,汽水,果汁,果茶,豆浆,菊花蜜,百香果蜜等。

餐牌上仲细心甘教你每样食物大概要烧几耐,保正吾会烧过火,值得一赞!!~

我地食平日早割时段,7:30pm前离坐,120分钟任饮任食都系$198,足足食足2个钟,完全冇停口,真系真心抵食,<串Grill>一定会成为我既bbq饭堂!!~

由于抵食又好食,平日7点半左右已经坐满人啦!!~不过餐厅吾算好大,建议大家最好都系订定位先去,甘就吾洗等甘耐位啦!!~
2020-03-04
  • 芝士肠