2023-05-25 139 浏览
期待開幕好耐,三聯笠左好耐,睇佢搞左好耐先開業,率先幫襯下~第一次一定要食評一定要同大家分享!真係想講 真係好難食!!我叫吉列豚,係厚豚呀冇錯!但因為厚既關係佢炸得好老🙄!茶碗蒸有得一舊菇,一舊明門卷,未試過入面係冇其他料,麵豉湯勁難飲,多查飲落唔順口,一飲到落口就忍唔住濁親要咳。醃蘿蔔勁乾身應該放左成日先找出黎應酬大家🙊最好笑係個美國牛小排定食,個爐完全唔夠熱,我都未開始燒就要換第二個啫喱,熱嘅程度只係啱啱好可以整熟舊肉,我個感覺好似白烚牛肉一樣,個爐夠熱產生唔到梅立反應,啲牛肉幾靚都唔會好食得去邊啦!性價比極低!食到一半想放棄….但又覺得好浪費,問佢找個盒諗住入起外賣…點知要收3蚊…我都係放棄唔要好過了🙄又難食!下次請我嚟食 我都唔會食 !救命 真係唔好黎食救命 真係唔好嚟食!救命 真係唔好嚟食!好想在餐廳同未叫餐既人講唔好坐底啦,好難食呀,去過第二到啦!!🙄
我叫吉列豚,係厚豚呀冇錯!但因為厚既關係佢炸得好老🙄!
下次請我嚟食 我都唔會食 !救命 真係唔好黎食