2021-12-12 346 浏览
嗌左兩個漢堡包,一個係經典美式牛肉漢堡,一個係IC 水牛城炸雞漢堡。•落完單,等左30分鐘先有得食,本身嗰日人唔多,得兩枱客,我就係第二枱客。•兩個包,個包底硬過法包,唔好講用口咬,我用刀切都要用盡全力先切到。•D漢堡排有筋,要咬勁耐,仲要塊漢堡排勁乾,好似食緊湯渣咁,重點係冇牛肉味。中間有塊煙肉定唔係咩嘅肉乾,鹹到好似啪d鹽落口咁。•另一個IC 水牛城炸雞漢堡,一拎上黎,d雪糕都溶左一半,重點都唔係d雪糕,係佢塊炸雞,辣到食完一啖就唔想食第二啖,如果你三哥譚仔食到中辣,你先好嗌黎食。佢塊雞仲要係用雞胸肉炸,本身雞胸肉已經係比較乾身嘅用,佢仲要拎去炸,成件事搞到又乾又鞋口,好似一件麥樂雞放大版咁。•d配菜有薯條,係呢餐唯一正常嘅野,不過茄汁少到一個點,搞到好似茄汁好貴咁,食到呢到已經唔想再問佢拎多d茄汁,淨係想快d走。重點就黎啦,用百幾蚊食一個漢堡,食d咁嘅質素,覺得錢真係易呃。