2014-07-17 723 浏览
叫左個lunch set, 埋單90幾蚊, 三文魚壽司塊魚薄到透明, 魚無味, 感覺仲差過食機造雪藏壽司。朱古力雪香大大舊冰, 無一片片雪香, 而且仲要人造士多埤梨味, 未飲過朱古力雪香係士多埤梨味囉。侍應同老闆都話佢地雪香全部係士多埤梨味, 咁你就唔好叫做朱古力雪香啦, 擺明誤導!三文魚炒飯好一般, 只係夠熱值得分數。吉列豬扒就算正常, 唔難食咁囉。
叫左個lunch set, 埋單90幾蚊,

三文魚炒飯好一般, 只係夠熱值得分數。

吉列豬扒就算正常, 唔難食咁囉。
题外话/补充资料: 未試過食飯食到咁嬲。唔係唔想浪費食物我真係即刻拍枱走。 服務惡劣。 同一個侍應講,佢話: 我地啲雪香粉係士多啤梨黎,跟住走左。叫返落單未瞓醒果個黎,佢一個聽完話:下係士多埤梨味咩?然後走左去無返黎,之後我再叫佢黎,話我唔要喇,佢就叫個老闆黎。 老闆走埋黎話:我地啲雪香係咁架噃係咁多冰係士多埤梨味,你唔要我都要收錢架喇,個個客話唔啱飲沖完話唔要點得。 喂大佬朱古力雪香無雪香都算,我飲左十幾年都無飲過係士多埤梨味呀!你同我黎呢套!我話:咁即係商品說明有問題啦! 佢話,你咪投訴囉,總之錢我地就要照收,幾蚊杯野飲如果個個客黎話換咁我賺咩? 仲有,佢話全日半價,但加一就係以原價計,即係原價$100, 半價$50,但加一係收$10嘅。 隻字細到你唔認真真係未必睇得到。