2015-05-06 191 浏览
原先想去食oliva,點算無左,唯有食馬德里,叫左一份卡邦尼,一份瑞士雞亦,台式肉腸,同焗豬扒飯,好,首先係羅宋湯,水汪汪,󰀃淡茂茂,居然有忌廉󰀃湯味,好奇怪,算,瑞士雞󰀃亦,又係無味,肉質鞋,都算,卡邦尼意粉還可以,不過無󰀃汁,乾真真,最恐佈係個焗飯,從來末食過咁難食既豬扒,我好好奇,豬扒咁簡單,低B都󰀃識整,點解,點解可以咁難食,我呆左30秒,用左10分鐘去研究點樣可以形容依塊極品,豬扒有8%係燶黑既,然後聴下塊豬扒既聲,用叉敲塊扒,咯咯聲,我好質疑,如果老人家食依塊豬扒,會唔會噎x,硬到傻,用叉叉落去要叉4下先叉到,真係要出力架,塊豬扒咁薄(1.2cm)都可以硬,好野,簡直係廚神,飯係󰀃凍凍地既,汁又係󰀃淡茂茂,我唔明,咁都可以收$238,依間野咁垃圾都可以生存咁耐,好奇怪
题外话/补充资料: 幾張沙發櫈都係爛得好緊要,坐都坐得唔舒服
2015-05-06