2018-03-04
呢間開左無耐 每次行過都排長龍老婆又想試 咪下晝4-5點試下啦 見無咩人入到去 有張無人坐既檯 但未抹乾淨 仲有上手既豉油蹟 個姨姨俾餐牌時見到 搵布抹。 抹完 張檯有陣臭味既⋯⋯堅臭~算數點餐 上面得7、8個set無斯咩選擇 我叫左唐揚雞拉麵 老婆叫特盛魚生飯 叫完野食 。水、沙律菜自助嘛。好。斟水飲。拎第一隻杯 有廚餘痴左上面。 即刻囉個第二隻仲沖過幾次先敢斟水飲 都算 咦 無碗裝沙律菜既原來話要set有碗俾你裝。好。咁我等埋先裝菜。10分鐘後 d野終於到,碗呢?係無既 原來要飲完個湯 用個湯碗黎夾菜既⋯⋯食哂成個湯我仲駛食菜既好都算。 一打開餐具櫃 有條長頭髮夾左係度。 個下真係爆左。已經black硬list 但點都要食埋兩個set先。唐揚雞拉麵 雞d粉太厚。拉麵比梘水味重 湯用粉開~ 唔掂 同任食放題既頹拉麵一模一樣咁難食魚生飯。個碗好飲好大。但個碗深度得半隻手指咁淺,呃秤都有個譜掛但魚生不過不失起碼之後無肚痾埋單$128蚊 無service 要自助 仲要收我加一 真係痴線~簡直貼錢買難受,永遠blacklist 呢間野。大家想食的話,真係睇路。
老婆又想試 咪下晝4-5點試下啦 見無咩人
原來話要set有碗俾你裝。好。咁我等埋先裝菜。
大家想食的話,真係睇路。