2021-03-11 455 浏览
新餐廳呀~ 一定要開心試~ 點知食完失望至極,體驗好差,食物質素就更失望😞一入去就比咗個menu我睇, 但又要scan QRcode ,要睇多次menu落單~ 書menu有寫嘅嘢,但電子版無,仲以為自己落漏嘢,confirm 粒制又細又唔知喺邊,感覺超級差~ 要睇兩次menu呢個行為好痴線~最後點咗美人框飯。 不過如果skip左睇書menu,咁應該唔識出bar枱夾沙律同拎野飲了, 蝕比間餐廳...沙律🥗bar , 所有食物暴露係空氣中~ ✋🏻不了~ 我唔敢食呀~ 拎野飲仲戇居~果汁機擺成前後上下兩層,下層機身出口位同枱距離短個隻杯,咁點呀,攝隻杯入去打斜斟,斟多少少都會瀉,拎唔返隻杯出嚟... 咁都叫服務,仲要比加一服務費,傻的嗎~食物嚟到,唔覺得值嗰個價,份量少,味道質素差😞😫非常失望。先講沙律,薄薄嘅魚刺身,居然無咩魚味~ 個豆腐係咪飛撻入碗? 碗邊都是汁,好核突~三文魚飯同鰻魚飯~ 三文魚好乾,乾到實晒,蒸多蒸應該變柴枝。鰻魚得個兩舊,少到喊,仲要擺盤擺到東歪西倒,想打個卡都唔得🥺😢 啲飯仲唔係圓碌碌嘅日本米,零米香,得個鹹,到底比咗咩我食~ 天婦羅份量ok. 蔬菜新鮮程度好一般

咁都叫服務,仲要比加一服務費,傻的嗎~

食物嚟到,唔覺得值嗰個價,份量少,味道質素差😞😫非常失望。

先講沙律,薄薄嘅魚刺身,居然無咩魚味~

個豆腐係咪飛撻入碗? 碗邊都是汁,好核突~

三文魚飯同鰻魚飯~

三文魚好乾,乾到實晒,蒸多蒸應該變柴枝。

天婦羅份量ok. 蔬菜新鮮程度好一般~ 不過呢,最重要係隻蝦難食到無朋友 😖

隻蝦本身好細隻,咬一啖已經無咗半,但係苦㗎 🤢 得梳打粉味。 之後剩返半隻還返比佢~ 完全食唔到落口~ 真係貼錢買難受😣

2021-03-06