我第一次寫食評,因為實在太激氣, 一定要點名批評! 餐廳名過其實成日都有, 但呢間安利直情係唔得! 話明安利魚蛋粉當然諗住魚蛋實掂, 點知魚蛋同魚片唔彈唔爽兼無味, 勁落辣椒油我先勉強食哂, 唔出色唔緊要, 而家係難食! 炸魚皮仲離譜, 平時食開炸魚皮灰灰地色, 佢果D係啡色, 炸到燶哂, 苦既! 平時我都唔想浪費野食, 但今次我食兩塊已經放棄! (好後悔無退番碟魚皮比佢 我真係唔明點解咁出名, 我無試佢既切腩撈粗, 但如果魚蛋魚片魚皮通通唔掂不如改名做安利切腩啦! 最重要既係,佢地既態度勁差, 我問落單個位仁兄: "淨魚蛋有無魚片?" 佢好吋咁話: "你話呢? 話明淨魚蛋點會有魚片呀, 小姐?" 佢跟住再問: "咁你加唔加魚片呀?" (語氣極度不禮貌) 我話: "諗諗先", 佢答: "咁唔該你慢慢諗完先好嗌我, 我地好忙架!" 嘩, 什麼態度對D客!! 莫講話難食, 就算好食我都唔會比錢受氣囉, 仲要唔係平!! 我知就算我寫呢篇食評佢地都係唔憂做, 但我一定要寫出我真實感受!!
我第一次寫食評,因為實在太激氣
(好後悔無退番碟魚皮比佢

嘩, 什麼態度對D客!!
2013-02-01