2021-01-23 175 浏览
选址非常好,方便有啲人住港岛方便有啲人住新界区约系尖沙咀系非常正确选择😽由于楼层比较高,都可以望到岀面既景😻咁啱有小小阳光☀️感觉更加有feel首先嚟杯 Sugar Kiss 同 Blue Ocean 😛除咗佢嘅色比较特别外仲有系非常足料添Sugar Kiss - 上面有啲苹果粒粒,味道重好清新😜Blue ocean- 大大粒荔枝,如果想岀味小小,可以督下啲草🤣🤣热船长海鲜拼盘-见到每一位网上食评食过都赞不绝口🤣咁我都觉得应该要一试!首先会有位好靓嘅姐姐好温柔咁样放喺枱面😗可以趁呢个机会影吓相入边有粟米,薯仔,虾,青口,蚬。记住唔好因为影相而整到海鲜冻哂喔!今次我试咗柠檬牛油汁,果汁同海鲜好衬而且蚬特别新鲜添😝😝😝!特色蟹饼!极力推介!!!价钱非常之合理而且真材实料卖相非常之一流😋😋😋

Sugar Kiss - 上面有啲苹果粒粒,味道重好清新😜

特色蟹饼!极力推介!!!价钱非常之合理而且真材实料
卖相非常之一流😋😋😋