2018-05-04 75 浏览
前幾日同朋友食生日飯 去左一間尖沙咀既樓上cafe 個下第一反應係 唔係旺角先有樓上cafe既咩?🙈去到好surprise 店內裝修好有家既感覺 令人覺得好舒服 好適合同朋友傾計談心店內有好多卡game 岩曬一大班朋友玩好欣賞店內既用品 有碎花 有花花牆 女仔同閨蜜黎就適合不過坐低左一陣 店員就捧一大碟勁香既拼盤上菜上面可以寫happy birthday 比朋友一個驚喜依碟原來係樂園既主打菜——廚師發板上面有帶子、虎蝦、鵝肝多士、布冧、安格斯牛柳粒、蟹棒、煙三文魚、鹽水煮榮螺同雜菜沙律九種食材依道菜真係好有誠意 佢每種材料都整得好好食而且食物既擺位仲好靚 ❤店員仲會附送三個醬汁 仲會教你依道菜嘅食法店員會推介先食牛柳粒 再慢慢食其他嘅餸菜安格斯牛柳粒好有牛肉味 點埋個醬汁簡直一流牛油檸檬煎帶子好大粒 好正!虎蝦啖啖肉 好鮮味 推薦依道廚師發板 又靚又好食之後我地仲叫左黑松露帶子意大利飯有三粒大帶子 好肥美好足料黑松露好香 配上意大利飯好正雞翼都好正我仲order 杯飲品——我愛金莎真係有粒金莎係飲品上 飲品好大杯有好高既沙冰 飲落有好濃郁既金莎味好好飲另外花茶都吾錯

去到好surprise 店內裝修好有家既感覺

而且食物既擺位仲好靚 ❤
店員仲會附送三個醬汁 仲會教你依道菜嘅食法
店員會推介先食牛柳粒 再慢慢食其他嘅餸菜
安格斯牛柳粒好有牛肉味 點埋個醬汁簡直一流
牛油檸檬煎帶子好大粒 好正!
虎蝦啖啖肉 好鮮味
推薦依道廚師發板 又靚又好食