2017-08-12
拍拖紀念日。同男朋友講想食ramen restaurant ,點知佢揀左呢間🤔見面果陣同佢講不如食平d啦,點知佢話又係你話要romantic restaurant 😑😑(原來佢唔識咩叫ramen...)見到d評價都好極端下。甘我親身試左其實就覺得都幾抵既,埋單係貴d但其實個份量係好多😂😂😂我地叫左精選壽司拼盤,黑目將,水母刺身同埋一個牛柳鍋飯。鋪頭將壽司,黑目將同埋水母刺身都放埋一齊,擺得好靚,超級吸晴,真係見到都已經好開胃。其實食左d壽司我都已經覺得飽😂😂但好想講d壽司真係好新鮮,全部好似入口即溶,連平時唔係甘鍾意係香港食吞拿魚既我,都覺得呢度既吞拿魚都幾好食。水母刺身唔岩食😂😂爽口既感覺好古怪都係鍾意食池魚多d。不過師父既刀法都相當了得。最後呢個飯真係不得知了。。。估唔到份量甘多相信都多過兩嘜米!飯就普通味啦,係牛柳好林。但實在太飽喇,下次都唔會再叫呢個飯,廢時做大side鬼!
我地叫左精選壽司拼盤,黑目將,水母刺身同埋一個牛柳鍋飯。
水母刺身唔岩食😂😂爽口既感覺好古怪
都係鍾意食池魚多d。不過師父既刀法都相當了得。