2017-07-01 710 浏览
完全唔掂,今日假期諗住開開心心食餐飯,幫襯左葵盛東間明星酒家,龍蝦做緊特價,叫左2隻試,來到勁失望,2隻龍蝦開邊,出到來竟然有隻差咁遠,叫人過來睇,個短髮女經理開初唔肯過來,擾攘左一陣先過來,跟住講係咁嫁,開出來係咁差咁多,正常嫁,我話點都砌唔出係同一隻喎,我要求換一隻啦,佢答我買曬啦,特價多人叫冇啦,我話唔會麻,我想換過隻姐,搞到最後佢話最多取消果隻,然後啦啦聲夾走左隻畸形龍蝦,咁既態度?博大霧博唔到,仲要惡過人?我要求一隻平均正常既份量食物姐,我俾錢嫁喎,唔俾呃仲要俾人發返脾氣轉頭? 幾時個世界做客做到咁委屈?希望佢地公司好好教導d員工,做經理都咁態度,姐係去幫襯要預俾人搵笨?係要放到咁呃人都放好d,唔好咁明顯啦,自己睇下差幾遠,要換又話買曬,隔離枱叫又有,我唔肯俾錢呀?咁既態度真係好過分囉,我會叫曬親朋戚友唔好來,以後拒絕幫襯呃人寺😤
2017-07-01