2016-08-16 467 浏览
果日有人share 左呢一首"雞~ 全部都係雞"嘅歌比我老公,https://www.youtube.com/watch?v=XRKyaekfkiI我老公就不停咁唱,唱左成個下晝。。。。。煩到嘔!我就話,妖咁今晚我地就食"雞全部都係雞"啦! 聽聞亞萊嘜嘜嘅海南雞飯幾好食,所以決定去試試~ 去到要等位,不過幸運地只係要等兩張table~  一座低~ 我地就叫左海南雞飯,串燒雞............發現原來淨係叫雞真係好悶,咁所以就加左串燒豬,(無叫串燒牛因為食過麻麻地。。。)生菜包,同冬陰公煮烏頭~D野好快就上齊,海南雞飯真係好食! 雞又滑又肥美~~~~ 黃油飯又夠香~~~~ 條魚都好好味,個湯到最後吸哂D魚味,正!最好係我地叫少spicy, 佢地做到個辣度岩岩好,個湯仲係好濃~~~ 生菜包都好味,正常~ 串燒豬比雞肥美,不過兩個都好食~~~~ 我地兩公婆比較大食,全部清哂~ 那晚肚子和心靈都非常滿足
我老公就不停咁唱,唱左成個下晝。。。。。煩到嘔!
我就話,妖咁今晚我地就食"雞全部都係雞"啦!

聽聞亞萊嘜嘜嘅海南雞飯幾好食,
所以決定去試試~
去到要等位,不過幸運地只係要等兩張table~
發現原來淨係叫雞真係好悶,咁所以就加左串燒豬,
(無叫串燒牛因為食過麻麻地。。。)
生菜包,同冬陰公煮烏頭~

D野好快就上齊,
條魚都好好味,個湯到最後吸哂D魚味,正!
生菜包都好味,正常~
串燒豬比雞肥美,不過兩個都好食~~~~
我地兩公婆比較大食,全部清哂~ 那晚肚子和心靈都非常滿足

2016-08-14