2019-02-02
呢間圍板圍左好耐, 終於都開,今日經過即刻試下!原來呢間雞霸王, 除左食雞, 仲有珍珠奶茶,我叫左柚子茶, 我個fd飲黑糖茶, 味道非常好, 好過老x堂,幸x堂,喜x, 起碼唔使排咁耐隊, 而且質素好高, 唔知係咪都係台灣黎, 我同我個Fd 都話要encore , 冇得傾!我地重試左口水雞海南雞同埋湯面。 口水雞、海南雞午餐有埋野飲都係$50幾蚊, 勁抵, 邊度搵!口水雞既醬, 好麻好辣, 完全係我杯茶!勁正!海南雞竟然去埋骨, 啖啖肉, 超滑超好食。佢俾左三個醬配, 其中一隻有菠蘿味, 好特別,不枉係招牌! 我地勁大食, 仲叫多個湯面, 可揀三送, 我叫牛展,佢仲送芽菜 花生碎等, 好豐富, 絕對係要再試。今時今日, 估唔到黃大仙南館竟然有咁高質素既食肆, 真係好滾動
原來呢間雞霸王, 除左食雞, 仲有珍珠奶茶,
黑糖鮮奶珍珠
柚子茶