2019-09-30 600 浏览
路過Pacific place唔食shake shack 有啲對唔住自己jei 不得不提,作為一陣間只係快餐店,而佢嘅service非常好。Lunch hour啲人喺店內大排長龍佢哋有staff派檸檬水試飲☺️ very nice 叫咗一個ham 的burger, 同埋懶健康咁叫咗一個雞胸漢堡包XDDDDDD 以為雞胸漢堡包會好乾,一啲肉汁都冇,但竟然出乎意料之外。非常juicy。雞胸仲要輕輕落小小炸粉炸過,好不錯☺️ 雖然我懶健康走左汁,但雞胸的肉汁都搭夠啊😍😍😍朋友的hamburger 反而太多醬汁,令到我試啊唔到原來漢堡肉的肉味同肉汁😂薯條不過不失,夠新鮮,個醬無乜特別不過係我最中意的扭紋粗薯條😚😚😚A bery food lunch experience !!

薯條不過不失,夠新鮮,個醬無乜特別
不過係我最中意的扭紋粗薯條😚😚😚