2022-10-17
超多唔同口味嘅雞翼😍雞翼迷一定要黎!為咗試到多啲唔同款式嘅食物,我地嗌咗個set $238,包括:5隻雞翼、4件脆爆雞、1個配菜雞翼揀咗乾身嘅黑椒檸檬味🍋酸酸甜甜好好開胃,黑椒味就唔算太濃郁~炸得好香脆而且唔油膩👍🏻雞翼唔算太大隻,但比較容易入味🙈脆爆雞就揀咗黑芝麻海鮮蜂蜜同水牛城醬口味🐒外層包裹住滿滿嘅醬汁😋超惹味!雞肉肉質嫩滑多汁,同埋有預先醃過,所以都好入味🤩黑芝麻就唔係好見到(應該冇比錯?😂)蜂蜜甜甜地🍯本身醬汁都好濃味,所以海鮮味比較淡啲~但小編幾鐘意呢款口味😛水牛城醬酸酸甜甜,同時帶住絲絲辣味,最經典嘅口味點都要試下嘅😆配菜揀咗捲心菜,入面仲混合咗蘋果絲,幾有驚喜🙈蘋果嘅香甜味同沙律醬好match~捲心菜刨得好幼,包裹住沙律醬幾fresh除咗呢個set之外仲另外加咗個黑松露薯條($65),上枱熱辣辣夠香脆🍟比咗勁多黑松露醬😂到最後食曬啲薯條都仲淨咗好多