2021-06-15
All You Can Eat Wings 90分鐘可以因應自己口味和食量,有百幾蚊至二百幾蚊嘅價錢任食,包嘢飲🧃🍴食物🍴小女子自問食唔到咁多,所以唔揀放題,揀左$69有6️⃣隻,各選兩隻口味~▶️巴馬臣芝士蒜蓉味:超多芝士鋪喺雞翼面😱入口芝士味好濃郁,蒜蓉味唔會話太強勁蓋過芝士味,好香👍🏻2️⃣黑芝麻海鮮蜂蜜味:個皮好脆,而且內外既蜂蜜都幾突出😋3️⃣松露醬薯條$65: 薯條唔會好油,脆口,松露醬都好香👍🏻💥職員介紹Crunch Time,話買一送一漢堡包😱由6/6-13/6!不過我同友人都話要一個先,因為驚食唔晒😂佢哋係有辣同唔辣選擇,我地點左個唔辣Thunderbird,Size好大個💥入邊有千島醬同青瓜絲,雞皮好脆,雞肉仍然好Juicy👍🏻💥環境💥有霓虹燈嘅字牌,特別係寫上加一齊叫雞實在好正😂餐廳門口個地鐵座位用黎打卡都好掂,座位都坐得幾舒服冷氣又好充足。💥服務💥後生仔為主,亦都有個外籍員工,都幾有禮貌同有笑容,嘢食送到黎全部都係熱辣辣。
🍴食物🍴
2️⃣黑芝麻海鮮蜂蜜味:個皮好脆,而且內外既蜂蜜都幾突出😋