2022-12-30 11 浏览
我們觀塘裕民Square一落小巴就入到商場,好方便,在小巴商場入口就見到之前旺角食過既雞翼山,之後同朋友行左一陣就已經肚餓,原來已經到下午茶時間。於是我地心思思都想食多次雞翼山,行到雞翼山門口,感覺係好光猛既門面,新裝修既商場係唔同d,比起旺角果間,靚靚仔仔、又有自助點餐機,不過我都係排隊等人手order唔記得帶cash,八達通比錢都得。我們揀了$128,有12隻雞翼,三款口味,包1罐野飲的套餐:仲有其他餐牌可供選擇:即叫即整,所以我們都等左十幾分鐘先有得拎外賣袋係佢地自家粉紅色的不織布袋,既環保♻️又可以重用😆😆 拎番去途中,忍唔住影左呢張相,有孔比熱騰騰的雞翼抖氣,所以我入左𨋢果時都聞到雞翼香🙈我飲品就揀了維他檸檬茶打開盒就食物香氣撲鼻,完全無倒汗水,呢個同佢地外賣紙盒design心思一定有關👍🏻👍🏻有呢兩個醬汁點雞翼食。我們選擇了呢三種雞翼:鹹蛋黃焗雞翼、南蠻他他雞翼、仲有黑松露武士雞翼雞翼基本上都係脆炸的,外脆內軟,粉唔厚鹹蛋黃焗雞翼有星馬的鹹蛋黃魚皮風味:南蠻他他雞翼配塔塔醬好食,塔塔醬主導了這個味道。黑松露武士雞翼上面有些紫菜絲,望落和風十足。總體都係good,有咁多口味既雞

唔記得帶cash,八達通比錢都得。

仲有其他餐牌可供選擇:

即叫即整,所以我們都等左十幾分鐘先有得拎

外賣袋係佢地自家粉紅色的不織布袋,既環保♻️又可以重用😆😆

我飲品就揀了維他檸檬茶

有呢兩個醬汁點雞翼食。

我們選擇了呢三種雞翼:

鹹蛋黃焗雞翼、南蠻他他雞翼、仲有黑松露武士雞翼

雞翼基本上都係脆炸的,外脆內軟,粉唔厚

鹹蛋黃焗雞翼有星馬的鹹蛋黃魚皮風味:

南蠻他他雞翼配塔塔醬好食,塔塔醬主導了這個味道。

黑松露武士雞翼上面有些紫菜絲,望落和風十足。

總體都係good,有咁多口味既雞翼,要下次試下其他味道先得😉我覺得佢哋整體雞翼嘅水準都唔錯,但勝在口味夠多,甜嘅鹹嘅辣嘅都有,鍾意食雞翼嘅人一定會好開心