2020-06-23 51 浏览
如果問我有咩食材係最鍾意食既,雞翼一定榜上有名!🙈朋友知道我係雞翼狂魔,就約左我黎灣仔既wingman食飯,這間有無數雞翼選擇既餐廳🤣一打開menu的確令我驚喜!第一頁全部都係雞翼,有乾同濕選擇,甚至連雞煲味都有🤣我地揀左Netflix & Chill 套餐,包括18隻雞翼同一個小食,$268都算抵啦~雞翼我地揀左🧄巴馬臣芝士蒜香雞翼、新加坡辣蟹味同鹹蛋黃味🤩每一款都風味十足,巴馬臣芝士蒜香雞翼蒜味香濃、新加坡辣蟹味上大量既炸蒜非常香口!而且全部都又大隻又juicy,抵讚👍🏻我地食唔夠,又再加左個黑芝麻海鮮蜂蜜味🤤呢個口味醬汁更多更juicy,食落甜甜地,味道同片皮鴨一模一樣😆小食我地叫左燒牛油果🥑,牛油果加上沙律醬,好creamy,雖然簡單但好食最後加杯酒,就可以同朋友chill一晚啦🥰

最後加杯酒,就可以同朋友chill一晚啦🥰