2021-06-07
👧🏻😋👅🍽✨Wingman (旺角新城)雞翼放題開party -💛超值雞翼放題有3 sets, 分別有$128任食三款, $178任食10款, $250任食19款!💛每次上碟店員都會介紹邊隻打邊隻味, 防止大家叫完都唔記得左, 好貼心 ❤️💛雖然叫wingman, 但除左雞翼 (放題/單叫), 仲有新出品兩款Crunch Time signature burger!💛見佢寫promotion 6月6號至13號有買一送一burger, 咁抵... 就留返下次先食burger, 我專心消滅D雞翼😍-😋All you can eat 😋10款口味雞翼 + Free flow Peroni Beer / soft drinks / iced lemon tea $178✨一落單就拎五款雞翼黎先😎✨每款每次要落4隻, 如果多人食就正喇! 但係佢D雞翼都真係食過返尋味, 所以一人兩隻都輕鬆KO!✨雞翼隻隻都炸到金黃色, 加上唔同調味, 有乾(粉)有濕(醬)好正! 特別介紹以下幾款my favourite 😍- ☂️乾身☂️紐奧良香粉 🇺🇸🍋✨紐奧良New Orleans係個美國城市, 呢隻味粉香濃而唔
Wingman (旺角新城)
雞翼放題開party
😋All you can eat 😋
✨一落單就拎五款雞翼黎先😎
☂️乾身☂️
紐奧良香粉 🇺🇸🍋
✨紐奧良New Orleans係個美國城市, 呢隻味粉香濃而唔辛辣, 係當地人專用黎整雞翼嫁😍 上面有塊青檸令佢更fresh!
BBQ咖啡香味 🍖☕️
✨其實我地唔多好咖啡, 但見佢又咖啡又BBQ都好奇睇下係點🤣 原來聞落勁香咖啡味但食落唔覺嫁, 主要係用嗅覺帶起味覺衝擊
巴馬臣芝士蒜蓉味 🧀🧄
✨上面一大堆白色絲本身都唔知咩黎, 嗒落就知係芝士同蒜蓉混合體, 好濃好香
☔️濕身☔️
黑芝麻海鮮蜂蜜 🦞🍯
✨面頭黑芝麻好香口, 海鮮醬入口較鹹但其實送啤酒一流! 蜂蜜好甜, 出奇地又同個鹹既醬勁match!
泰式甜辣醬 🇹🇭🌶
✨醬既份量適中, 酸酸地好開胃, 上面仲有脆蒜鋪面
免加一服務費